Eskisehir Ögretim ve Eğitim Vakfı

Eskişehir Öğretim ve Eğitim Vakfı. Ziyaretçi Sayımız 167544. BURS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE. Milli eğitimde süratle yüksek bir seviyeye çıkacak olan bir milletin, hayat mücadelesinde maddi ve manevi bütün kudretlerinin artacağı muhakkaktır. 1928. BURS BAŞVURUSU YAPABİLMEK İÇİN ÖN KOŞULLAR. 1-ÖĞRENCİNİN AİLESİNİN ESKİŞEHİRDE İKAMET ETMESİ. 2-İKİNCİ ÖĞRETİM, AÇIK ÖĞRETİM VE YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ OLMAMAk. 3-AİLESİ DAR GELİRLİ OLMALIDIR. 4- VAKFIMIZ SADECE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS VERMEKTEDİR.

OVERVIEW

The site eskisehirvakfi.org currently has an average traffic ranking of zero (the smaller the superior). We have inspected seven pages within the domain eskisehirvakfi.org and found zero websites associating themselves with eskisehirvakfi.org. There is one contacts and locations for eskisehirvakfi.org to help you connect with them. The site eskisehirvakfi.org has been on the internet for nine hundred and ninety-three weeks, eleven days, nineteen hours, and twenty-eight minutes.
Pages Crawled
Addresses
Online Since
Jun 2005

ESKISEHIRVAKFI.ORG TRAFFIC

The site eskisehirvakfi.org has seen diverging quantities of traffic throughout the the year.
Traffic for eskisehirvakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for eskisehirvakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for eskisehirvakfi.org

ESKISEHIRVAKFI.ORG HISTORY

The site eskisehirvakfi.org was started on on June 23, 2005. As of today, it is nine hundred and ninety-three weeks, eleven days, nineteen hours, and twenty-eight minutes old.
REGISTERED
June

PERIOD

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO DOMAIN

WHAT DOES ESKISEHIRVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of eskisehirvakfi.org Mobile Screenshot of eskisehirvakfi.org Tablet Screenshot of eskisehirvakfi.org

CONTACTS

eso-es.net eso-es.net

Organize Sanayi Bolgesi 15. Cd

Eskisehir, 26110

TR

ESKISEHIRVAKFI.ORG SERVER

We observed that a single page on eskisehirvakfi.org took one thousand two hundred and eighty-nine milliseconds to download. We could not discover a SSL certificate, so we consider this site not secure.
Load time
1.289 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
37.230.106.43

NAME SERVERS

dns21.rodosweb.com
dns22.rodosweb.com

BROWSER ICON

HTML TITLE

Eskisehir Ögretim ve Eğitim Vakfı

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The site eskisehirvakfi.org states the following, "Milli eğitimde süratle yüksek bir seviyeye çıkacak olan bir milletin, hayat mücadelesinde maddi ve manevi bütün kudretlerinin artacağı muhakkaktır." We noticed that the webpage also said " BURS BAŞVURUSU YAPABİLMEK İÇİN ÖN KOŞULLAR." It also stated " 1-ÖĞRENCİNİN AİLESİNİN ESKİŞEHİRDE İKAMET ETMESİ. 2-İKİNCİ ÖĞRETİM, AÇIK ÖĞRETİM VE YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ OLMAMAk. 4- VAKFIMIZ SADECE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS VERMEKTEDİR."

SEEK MORE DOMAINS

Eskişehir Veteriner Hekimleri Odası

Odamız olarak yaptığımız etkiliklere buradan ulaşabilirsiniz. Bizi daha yakında tanımak ister misiniz? Odamızı görsellerle biraz daha tanıyın. Odamıza kayıtlı iseniz borç bilgilerinizi öğrenebilmek için. Eskişehir Batıkent mahallesinde Eyüp Sultan Camii civarında İsmail ÖZMEN adlı kişinin 8 kg ağırlığında tasması. 22112015 SIĞIRLARDA TOPALLIK VE AYAK HASTALIKLARI EĞİTİMİ. İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YE.

Default Web Site Page

The IP address has changed. The IP address for this domain may have changed recently. Check your DNS settings to verify that the domain is set up correctly. It may take 8-24 hours for DNS changes to propagate. It may be possible to restore access to this site by following these instructions. For clearing your dns cache. There has been a server misconfiguration.

eskisehirx - şehre dair ne varsa - eskisehirx.com - eskişehirxx

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar şehit ailelerini ziyaret etti. Eski Kaymakam Berberoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Emniyetten Türkiye genelinde çocukların korunmasına yönelik uygulama. Darbe sanığı yakınlarının darp ettiği 15 Temmuz gazisi o anı anlattı.

eskisehiryapi.com Bu alan adı satılıktır.

Teklifileriniz İçin Lütfen Aşağıdaki Formu Doldurunuz.

Ana Sayfa Eskişehir Yapı

Yalıtım ısı, ses, su. Eskişehir yapı, resmi sitesine hoşgeldiniz. YAPI MÜTEAHHİTLİĞİ GELİP GEÇİCİ BİR İŞ DEĞİL CİDDİ BİR KURUMDUR. TEKNİK, TECRÜBE VE UZMANLIK GEREKTİRİR. Tarzınızı yansıtan mekanlar, huzuru bulacağınız yerlerdir. Küçük ama akılcı çözümler, fonksiyonel tasarım ve genel algıdaki bütünlük mekanı size özel kılacaktır. Hayalinizin ötesinde bir tasarım ve malzeme seçimi ise mutlu ya.